Блог майстра виробничого навчання Жарчинської Н. В.

Грицівське вище професійне училище №38

Сторінки

  • Головна сторінка
  • Портфоліо
  • Методична сторінка
  • Презентації до уроків
  • Відео
  • Дистанційне навчання
  • Уроки виробничого навчання
  • Фрагменти уроків

Шукати в цьому блозі

Дистанційне навчання

 Обробка десертних овочів

Обробка субпродуктів

Обробка м'яса

Організація робочого місця м'ясного цеху

Організація робочого місця рибного цеху

Робочий зошит кухаря 3-го розряду


Ссилки:

https://www.youtube.com/watch?v=qSgaGa2Nm2E&list=RDCMUCVav-j7EJV-_-j-mFcwTArw&start_radio=1&t=29 

https://www.youtube.com/watch?v=4uKcVZRRneY  

https://www.youtube.com/watch?v=mOhJAvjcMjA 

https://www.youtube.com/watch?v=Fmt9NPE53Y4 

https://www.youtube.com/watch?v=iKdcIoEUvrk 


Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Про мене

Наталія Володимирівна
Дивитися мій повний профіль

Популярні публікації

  • (без назви)
    Замітка "Щоб стати справжнім кухарем"

Translate

Wikipedia

Результати пошуку

Тема "Захоплення". Зображення для теми від користувача 5ugarless. На платформі Blogger.